POVESTEA UNEI COMUNITĂȚI – ATAȘAMENTUL ȘI ANGAJAMENTUL LOCUITORILOR FAȚĂ DE ORAȘUL TÂRGOVIȘTE

Facebook
Twitter
LinkedIn

O tânără arhitectă din Târgoviște, studentă cu bursă fulbright la o universitate din America desfășoară un proiect de cercetare care vizează “Atașamentul și Angajamentul locuitorilor față de orașul Târgoviște”. Ana Maria Georgescu, autoarea acestui proiect va publica rezultatele sub forma unei teze de masterat, în jurnalele de specialitate. Mai multe informații despre proiect, dar și despre inițiatoarea lui, Ana Maria Georgescu, aflați urmărind interviul realizat de Silvia Ciobanu, pentru Știrile Columna TV.

Atasamentul fata de loc. Studiu de caz Targoviste

Inscrie-te si ajuta-ne sa masuram gradul de atasament al locuitorilor fata de propriul oras! Participarea tuturor este importanta. Haideti sa consolidam comunitatea locala Targoviste.

Proiectul de cercetare condus in cadrul Universitatii din Massachusetts, S.U.A, isi propune sa studieze relatia intre atasamentul fata de oras (studiu de caz Targoviste) si participarea comunitatii in angajamente civice in legatura cu orasul. Rezultatele studiului vor fi publicate in Statele Unite, sub forma unei teze de masterat, in jurnalele de specialitate, dar prezentate si autoritatilor locale pentru a imbunatati relatiile acestora cu cetatenii orasului, dar si relatiile intre membrii comunitatii.

La acest studiu pot lua parte rezidenti ai orasului Targoviste, cu varsta de peste 18 ani. Ne vom intalni in persoana, intr-o sala de clasa, unde vom discuta despre tema propusa – atasamentul – pe baza unor fotografii. Raspunsurile sunt confidentiale si nu se vor folosi datele personale ale participantilor. La intalnirile de grup vor fi oferite din partea noastra racoritoare si gustari. Este important ca voluntarii sa fie disponibili atat pentru a fotografia orasul (cu telefonul propriu), dar si de a participa ulterior la discutiile inregistrate despre acele fotografii.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a confirma participarea la acest studiu, ma puteti contacta la telefon 0730 246 028, email: povesteauneicomunitati@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Povestea unei Comunitati.”

Facebook
Twitter
LinkedIn