TUR GHIDAT ÎN TÂRGOVIȘTEA VECHE! ASOCIAȚIA TÂRGOVIȘTEA RESTAURATĂ VĂ INVITĂ PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU

Facebook
Twitter
LinkedIn
Asociația Târgoviștea Restaurată vă invită la un Tur ghidat în Târgoviștea Veche, sâmbătă, 27 mai 2023, de la ora 11.00. Vom povesti despre casele situate pe strada Grigore Alexandrescu, respectiv Revoluției. Printre obiectivele vizate se află : Primăria Târgoviște, Casa Murăreț, Fosta Bancă Grigorescu, Casa Grigore Alexandrescu, Casa Isaia Lerescu, Casa Zappa (Casa cu magnolii), Casa Augustin Ionescu, Casa Angela Georgescu (Muzeul Vasile Blendea), precum și casele: Fântână, Aldescu, Pitiș, Baronide, Andronescu, Iosif Coștei. Prezintă Simona Angelescu, președintele Asociației și Iulia Ghercă, vicepreședinte. Înscrierile se pot face prin mesaj transmis pe pagina de FB a Asociației, pe adresa de e-mail targovistearestaurata@gmail.com sau la telefon 0752 222537.
Pentru participarea la tur se recomandă o donație de 50 de lei în contul Asociației Târgoviștea Restaurată, IBAN RO37BTRLRONCRT0621519701, deschis la Banca Transilvania.
P. S. Precizăm că organizația nu are salariați, iar banii strânși merg strict către proiectele pe care le desfășurăm cu aportul membrilor voluntari pentru acțiuni de inventariere și promovare a patrimoniului arhitectural istoric și chiar intervenție, în măsura în care fondurile existente o vor permite.
Facebook
Twitter
LinkedIn